Arkiv

Här samlar vi några av de inlägg som vi tidigare varit med på startsidan.

 SNÖ Julhälsning 2020

SNÖ Årsmöte 2020

Tisdag 22 september var det äntligen dags för årsmöte. Vi använde programmet Zoom och trots ovana och lite teknikstrul kunde mötet genomföras. Kontaktuppgifter till årets styrelse hittar du under toppmenyfliken ”Styrelsen”.

SeniorNet Örebro 2019

Årsmöte för SeniorNet Sweden

Måndag 8 april 2019 var det årsmöte med Örebroklubben som värd. På SeniorNet Swedens hemsida kan du läsa om mötet och se några bilder därifrån: Årsstämman i Örebro 2019

SeniorNet Örebro 2018

SeniorNet Swedens ordförande Rose-Marie Frebran medverkade vid SeniorNet Örebros medlemsmöte 27 november 2018.

Ca 40 medlemmar från SeniorNet Örebro deltog i sammankomsten. På främre raden bl.a. SeniorNet Örebros ordförande Lars Lind

Örebro Närradion 95,3 MHz

Länsradion sänder varje vardag 10.00-13.00. Tisdag 23 oktober hälsade Margit och Lennart från SeniorNet Örebro på i studion.

Minimässor

SeniorNet Örebro har deltagit i ett antal minimässor i länet. Bilden visar vår plats på minimässan vid Åsens dagcentral i Hallsberg 23/10 2018. Många besökare har vi träffat och hoppas naturligtvis få se fler nya medlemmar i vår förening.

Seniorfestivalen 2018

Vid den avslutande mässan på Conventum fanns SeniorNet på plats. Många besökande i vår monter och massor av trevliga kontakter fick vi.

SeniorNet Örebro 2017

Digidels eMedborgarvecka 2017 i Askersund

Vi fanns på plats och informerade om vår verksamhet.

Den 7 oktober var det Seniorfestival i Örebro

Massor av aktiviteter hela veckan. SeniorNet Örebro hade en monter vid lördagens avslutning på Conventum. Några av våra funktionärer fanns på plats för att informera besökare.

Skärgårdskryssning

Den 4-5 september åkte en grupp medlemmar i SeniorNet Örebro på kryssning. God mat och avkoppling tillsammans med andra IT-intresserade.

Öppet hus – alla var välkomna och många kom!

Tisdag 29 augusti träffades vi i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Fabriksgatan 8 i Örebro och pratade om höstens cirkelverksamhet.

Örebroar´n hade en artikel om SeniorNet Örebro i februari. Läs artikeln.

Uppdaterat 190510/pt