Arkiv

Här samlar vi några av de inlägg som vi tidigare varit med på startsidan.

SeniorNet Örebro 2019

Årsmöte för SeniorNet Sweden

Måndag 8 april 2019 var det årsmöte med Örebroklubben som värd. På SeniorNet Swedens hemsida kan du läsa om mötet och se några bilder därifrån: Årsstämman i Örebro 2019

SeniorNet Örebro 2018

SeniorNet Swedens ordförande Rose-Marie Frebran medverkade vid SeniorNet Örebros medlemsmöte 27 november 2018.

Ca 40 medlemmar från SeniorNet Örebro deltog i sammankomsten. På främre raden bl.a. SeniorNet Örebros ordförande Lars Lind

 

Örebro Närradion 95,3 MHz

Länsradion sänder varje vardag 10.00-13.00. Tisdag 23 oktober hälsade Margit och Lennart från SeniorNet Örebro på i studion.

 

 

 

 

Minimässor

 

SeniorNet Örebro har deltagit i ett antal minimässor i länet. Bilden visar vår plats på minimässan vid Åsens dagcentral i Hallsberg 23/10 2018. Många besökare har vi träffat och hoppas naturligtvis få se fler nya medlemmar i vår förening.

 

 

 

Seniorfestivalen 2018

Vid den avslutande mässan på Conventum fanns SeniorNet på plats. Många besökande i vår monter och massor av trevliga kontakter fick vi.

 

 

 

 

SeniorNet Örebro 2017

 

Digidels eMedborgarvecka 2017 i Askersund

Vi fanns på plats och informerade om vår verksamhet.

 

 

 

Den 7 oktober var det Seniorfestival i Örebro

Massor av aktiviteter hela veckan. SeniorNet Örebro hade en monter vid lördagens avslutning på Conventum. Några av våra funktionärer fanns på plats för att informera besökare.

Skärgårdskryssning

Den 4-5 september åkte en grupp medlemmar i SeniorNet Örebro på kryssning. God mat och avkoppling tillsammans med andra IT-intresserade.

 

 

Öppet hus – alla var välkomna och många kom!

Tisdag 29 augusti träffades vi i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Fabriksgatan 8 i Örebro och pratade om höstens cirkelverksamhet.

 

 

 

 

 

Örebroar´n hade en artikel om SeniorNet Örebro i februari. Läs artikeln.

Uppdaterat 190510/pt